Στοιχεία & Ταυτότητα brand

Καλώς ήλθατε! Σε αυτή η ενότητα θα βρείτε τα κατάλληλα στοιχεία ώστε να προβάλλετε σωστά την ταυτότητα του brand μαζί με το περιεχόμενο της οικογένειας εργαλείων KRAUSMANN®.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το απαραίτητο γραφιστικό υλικό που έχει επιμεληθεί η καταρτισμένη σχεδιαστική μας ομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό αυτό για διαφημιστικούς σκοπούς και για την προώθηση των προϊόντων KRAUSMANN®.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω υποστήριξη επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξυπηρετήσει και να σας κατευθύνει κατάλληλα.

Brand guidelines

Η σωστή χρήση των λογοτύπων και εμπορικών σημάτων KRAUSMANN® και άλλων υλικών είναι υποχρεωτική. Τα στοιχεία αυτά αντιπροσωπεύουν τους πνευματικούς πόρους, τα υψηλά πρότυπα και τις εταιρικές αξίες που η KRAUSMANN® εφαρμόζει σε όλα τα προϊόντα της από το 2004.

Όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τα λογότυπα εμπορικών σημάτων KRAUSMANN® και άλλο υλικό σε σχέση με προϊόντα, έντυπα, διαδικτυακές διαφημίσεις, παραγωγή /υλικά σχεδιασμού και άλλες χρήσεις, ενθαρρύνεται να τηρεί τους κανόνες και περιορισμούς που περιγράφονται στις οδηγίες brand KRAUSMANN®. Απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε χρήση εκτός αυτών των περιορισμών και οδηγιών.

Λογότυπο KRAUSMANN®

Το λογότυπό μας είναι το πιο σημαντικό και αναγνωρίσιμο περιουσιακό μας στοιχείο. Γι ‘αυτό έχει τεράστια αξία και το προστατεύουμε πολύ. Αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο για να σκεφτείτε πώς θα το εφαρμόζετε για τις ανάγκες σας λαμβάνοντας υπόψιν τις πολύ σημαντικές οδηγίες brand που αναφέρονται στο αρχείο .pdf “brand guidelines”. Μπορείτε επίσης να δείτε παραδείγματα στους καταλόγους μας, στα διαφημιστικά μας φυλλάδια αλλά και στα επίσημα μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την ενδεδειγμένη χρήση.

Λογότυπο ΓΕΝΙΚΟ πάνω σε ανοιχτόχρωμο φόντο
PNG  |  EPS

Λογότυπο ΓΕΝΙΚΟ πάνω σε σκουρόχρωμο φόντο
PNG  |  EPS

Λογότυπο POWER TOOLS πάνω σε ανοιχτόχρωμο φόντο
PNG  |  EPS

Λογότυπο POWER TOOLS πάνω σε σκουρόχρωμο φόντο
PNG  |  EPS

Λογότυπο DYNAMIC TOOLS πάνω σε ανοιχτόχρωμο φόντο
PNG  |  EPS

Λογότυπο DYNAMIC TOOLS πάνω σε σκουρόχρωμο φόντο
PNG  |  EPS

Λογότυπο HOME SOLUTIONS πάνω σε ανοιχτόχρωμο φόντο
PNG  |  EPS

Λογότυπο HOME SOLUTIONS πάνω σε σκουρόχρωμο φόντο
PNG  |  EPS

Η επιλογή του κατάλληλου λογοτύπου είναι εύκολη. Αν θέλετε να αναφερθείτε γενικά στο brand KRAUSMANN®, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το “ΓΕΝΙΚΟ” λογότυπο. Αν θέλετε να αναφερθείτε στα ηλεκτρικά εργαλεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο “POWER TOOLS”, αν θέλετε να αναφερθείτε στα εργαλεία χειρός / αξεσουάρ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο “DYNAMIC TOOLS” ενώ αν θέλετε να αναφερθείτε στα οικιακά είδη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο “HOME SOLUTIONS”.

Αν σκοπεύετε να τοποθετήσετε το λογότυπο πάνω σε λευκή ή ανοιχτόχρωμη επιφάνεια, τότε επιλέξτε το “πάνω σε ανοιχτόχρωμο φόντο”, ενώ αν θέλετε να το τοποθετήσετε σε μαύρη ή σκούρα επιφάνεια, τότε επιλέξτε το “πάνω σε σκουρόχρωμο φόντο”.

Λογότυπα UN1 POWER & BRUSHLESS

Λογότυπο UN1 POWER γενικό
PNG  |  EPS

Λογότυπο UN1 POWER 12V
PNG  |  EPS

Λογότυπο UN1 POWER 20V
PNG  |  EPS

Λογότυπο BRUSHLESS πάνω σε ανοιχτόχρωμο φόντο
PNG  |  EPS

Λογότυπο BRUSHLESS μέσα σε μαύρο πλαίσιο
PNG  |  EPS

Wallpapers KRAUSMANN®

Η σχεδιαστική ομάδα μας έχει δημιουργήσει μοναδικά wallpapers και backgrounds για εσάς. Επιλέξτε από την συλλογή μας αυτό που σας ταιριάζει και χρησιμοποιείστε το στο desktop σας ή όπου αλλού θέλετε.

Wallpaper Γενικό
HD (1920×1080)  |  4K (3840×2160)

Wallpaper Κήπου
HD (1920×1080)  |  4K (3840×2160)

Wallpaper UN1 POWER
HD (1920×1080)  |  4K (3840×2160)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Χρησιμοποιώντας τα εμπορικά σήματα και τα επιμέρους στοιχεία της KRAUSMANN® από αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να ακολουθείτε τους κανόνες των εμπορικών και τις οδηγίες της επωνυμίας - καθώς και τους όρους παροχής υπηρεσιών και όλους τους λοιπούς κανόνες / πολιτικές της KRAUSMANN®. Εαν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα στη σελίδα “Επικοινωνία”.
ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ
Ενθαρρύνεται η σωστή χρήση των λογοτύπων και εμπορικών σημάτων KRAUSMANN® και των σχετικών υλικών. Αντιπροσωπεύουν τους πνευματικούς πόρους, τα υψηλά πρότυπα και τις εταιρικές αξίες που η KRAUSMANN® έχει θεσπίσει και εφαρμόζει για τις ανάγκες της οπτικής επικοινωνίας και προώθησης από το 2004.
WordPress Image Lightbox