Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία «ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε.» ιδρύθηκε το 1985 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής και διακίνησης βιομηχανικών εργαλείων και σιδηρικών στην Ελλάδα.

Καθιερώθηκε στο χονδρικό εμπόριο ως πρωτοπόρος και καινοτόμος με άμεση διανομή και διαρκή διαθεσιμότητα, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες.

Προμηθεύει, καθημερινά, τα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια. Μέσω αυτών καλύπτει τόσο τον επαγγελματία, με την καλύτερη σχέση ποιότητας–τιμής στα εργαλεία του ώστε να αντέχουν στις απαιτητικές εργασίες του, όσο και τον ιδιώτη με φιλικότερα στη χρήση εργαλεία για να φτιάχνει μόνος του από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο δύσκολες κατασκευές.

Το εμπορικό μας σήμα

Το εμπορικό σήμα ΚRAUSMANN® είναι από τα μεγαλύτερα στον τομέα του ερασιτεχνικού ηλεκτρικού εργαλείου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή της προώθησης της ερασιτεχνικής σειράς εργαλείων KRAUSMANN® θέσαμε ως στόχο μας την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου αγοραστή και θεωρούμε επιτυχία την απόλυτη ικανοποίηση του. Πιστεύουμε ότι το πετύχαμε, αφού είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μια ευρεία σειρά προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζονται ακολουθώντας πιστά τα αλματώδη βήματα της τεχνολογίας συνδυάζοντας την αυθεντικότητα με την υψηλή αισθητική, την εργονομία με το πιο σύγχρονο σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές παράλληλα όμως με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς επιταγές ασφαλείας.

Νέα ταυτότητα

Η KRAUSMANN® προχώρησε σε μια παγκόσμια αλλαγή εμπορικού σήματος, η οποία οδηγεί σε ένα απλούστερο, νέο λογότυπο που αναβαθμίζει την εικόνα της σε όλα τα επίπεδα και τοποθετεί τη μάρκα στις ανάγκες της τρέχουσας εποχής.

Η σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας που εργάστηκε προσεκτικά στον επανασχεδιασμό, κατέληξε στη συγκεκριμένη προσέγγιση ώστε να διατηρήσει την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έχει επιτύχει η μάρκα στην αγορά έως τώρα και παράλληλα να εκσυγχρονίσει την εικόνα της.

Η νέα αισθητική αντικατοπτρίζει με επιτυχία την ποιότητα και την τεχνογνωσία που υπάρχει πίσω από το κάθε εργαλείο που ανήκει στην γκάμα KRAUSMANN®.

Το λογότυπο έχει πιο φιλική παρουσία, απομακρύνοντας το συναίσθημα της πολυπλοκότητας που αποπνέουν τα περισσότερα εργαλεία ηλεκτρικού ρεύματος. Ταυτόχρονα, ο νέος σχεδιασμός καταφέρνει να δημιουργήσει μια πολύ ξεχωριστή ταυτότητα.

Νέα προϊόντα

Η KRAUSMANN® εξελίσσεται και προσθέτει νέα προϊόντα στη γκάμα της, προσπαθώντας πάντα να παρέχει φρέσκες, καινοτόμες λύσεις και ιδέες στον τομέα των ηλεκτρικών εργαλείων για την εύκολη διεκπεραίωση της κάθε εργασίας.

Νέο πλυστικό υψηλής πίεσης, φαλτσοπρίονο συρόμενο με λέιζερ, τριβεία, πιστολέτα, δράπανα, γωνιακοί τροχοί, πιστόλι βαφής και ψηφιακός αεροσυμπιεστής είναι μόνο κάποια από τα νέα ηλεκτρικά εργαλεία που συνεχίζουν να προστίθενται στην γκάμα των εργαλείων KRAUSMANN®, εμπλουτίζοντας την ήδη μεγάλη σειρά και παρέχοντας ολοκληρωμένες, έξυπνες λύσεις για τις πιο δύσκολες εργασίες.

Νέα σχέδια συσκευασιών

Στα πλαίσια του ανασχεδιασμού του λογοτύπου, η εταιρεία προχώρησε και σε ολική ανανέωση του σχεδιασμού των συσκευασιών της, επιτρέποντας στους καταναλωτές να εστιάζουν κυρίως στο προϊόν και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, δίνοντας έμφαση στη σημαντικότητα και ιεραρχεία της πληροφορίας. Οι νέες συσκευασίες είναι μοντέρνες με καθαρές γραμμές, αναδυκνείοντας τη δυναμική των προϊόντων και ανανεώνοντάς τα σε τέτοιο επίπεδο, που θα μαγνητίζουν το βλέμμα του καταναλωτή.

Η αισθητική που αποπνέει η συσκευασία τονίζει τη δυναμική της μάρκας, χρησιμοποιώντας μια μαλακότερη, πιο φιλική και ευέλικτη λευκή / γκρίζα παλέτα.

Νέα σχέδια εγχειριδίων χρήσης

Σε συνέχεια της ολικής εξέλιξης, πραγματοποιήθηκε νέος σχεδιασμός των εγχειριδίων χρήσης σε μορφή μικρού βιβλίου, πιο πλούσια και περιεκτικά, με εικόνες και αναλυτικές περιγραφές. Με αυτό τον τρόπο, αναβαθμίζεται η συνολική εικόνα των προϊόντων και προσδίδεται μια φρεσκάδα ανανέωσης σε όλη τη γκάμα.

Έτσι, πλέον ο καταναλωτής έχει στα χέρια του ένα πολύ περιεκτικό εγχειρίδιο χρήσης, σε 2 γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά) που θα τον βοηθήσει στην κατανόηση του κάθε εργαλείου και των σημαντικών λειτουργιών που προσφέρονται.

Επεκτάσεις του εμπορικού μας σήματος

Μετά την επιτυχημένη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων Power Tools, η ΚRAUSMANN® επεκτείνει τον τομέα δραστηριοτήτων της εισάγοντας δύο κατηγορίες προϊόντων στη γκάμα της:

  • ΚRAUSMANN® Dynamic Tools. Διαθέτει εργαλεία χειρός και εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων όπως πριτσιναδόρους, δίσκους κοπής / λείανσης, κοπτικά ρούτερ, καρυδάκια, κ.α., ρολά βαφής, αλλά και ποιοτικά υποδήματα εργασίας.
  • ΚRAUSMANN® Home Solutions.  Διαθέτει έξυπνες λύσεις για το σπίτι, όπως ηλεκτρικό σκουπάκι, φακούς χειρός και κεφαλής, κ.α.

Οι δύο νέες αυτές σειρές εργαλείων και εξαρτημάτων ακολουθούν τον μοναδικό σχεδιασμό της ταυτότητας ΚRAUSMANN® με ξεχωριστές συσκευασίες, κουτιά, blister και φυσικά τα προϊόντα παραμένουν πιστά στην εργονομία και την ποιότητα που χαρακτηρίζει όλη τη γκάμα ΚRAUSMANN®. Παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας κάθε ανάγκη του επαγγελματία και του ερασιτέχνη, ολοκληρώνοντας έτσι την ευρεία γκάμα προϊόντων ΚRAUSMANN®.

Μπορείτε να τα αναζητήσετε στις αντίστοιχες κατηγορίες στα προϊόντα μας.

600.000

Εργαλεία

300

Σημεία πώλησης

470.000

Ευχαριστημένοι χρήστες

16

Χρόνια αξιοπιστίας

WordPress Image Lightbox